beckiiis.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mycket, ungefär allt mellan himmel och jord! Hoppas du stannar! Kram <3

BYTER BLOGGPORTAL

Publicerad 2013-05-10 14:56:59 i Allmänt

Kod för att importera min blogg till Nattstad: 7200205830

Förstår INGENTING på blogg.se, så jag byter till nattstad igen! Denna bloggen flyttar jag till nattstad, www.nattstad.se/beckiiis

Ahmen, cha!

Publicerad 2013-05-10 13:05:49 i Allmänt

Heeeejjjj! Nej men , förlåt att jag inte bloggade igår, jag gjorde något.. Eh.. Jo juste, jag va hos Lenas pappa o sen va jag på Lenas mammas grav och planterade blommor.. o när jag kom hem va jag as trött, låg typ o sov.. haha! 
 
Och idag händer ingenting.. Vill till stan o shoppa.. Men jag är forever aone idag så ingen vill till stan med dig, buhuuuuu.. Lol. Imon på morgonen så ska jag nog på en raggarträff i Borås, wiie! senare på kvällen hoppas jag att pappa o dom åker iväg, för då ska jag antagligen träffa min frieeend.. :D Känner att detta inlägget blev ganska tråkigt, men vafan ska jag blogga om när man inte har gjort något?:s Jaja, vi hörs av.. haha !  
Så stolt storasyster är jag.. MIN BROR PÅ BILDEEEN! 

Helt sjukt..

Publicerad 2013-05-08 20:33:12 i Allmänt

Helt sjukt vad man kan sakna någon.. Träffade tobbe för typ 2 timmarsen och ligger numera i min säng och väntar på att jag ska få ett sms av honom... Men jag vet att han är osocial när han är med koffe och sen att han inte kan smsa när han kör a-traktorn. Duktigt ! ;) Nej men ärligt, blir så glad när jag pratar med han. Lycklig på hög nivå. 

Dagen..

Publicerad 2013-05-08 19:08:41 i Allmänt

Sitter i min säng just nu med Jollan, en 5-åring.. Har precis ätit lite paj och firat Lena som fyllde 33 år igår! För ungefär 1 timma sen sa jag hejdå till Tobbe och Koffe som va här en stund.. Världens bästa vänner måste jag säga! :) 
På prao'n idag gick det väldigt bra, fick gjort mycket! Har inte så mycket att skriva om just nu, men vi hörs senare. Puss!

GOD MORGON!

Publicerad 2013-05-08 08:56:11 i Allmänt

Vaknade för en liten stund sen, ska snart äta.. Får skynda mig lite, om jag ska hinna till skolan innan jobbet kallar. Vi har praoveckor nu, idag är det sista dagen för denna vecka. Ikväll tror jag inte det händer så mycket förutom att jag kanske ska träffa mina kompisar i byn... Men måste göra mig iordning nu, o sen om jag hinner så drar jag till skolan och säger hej till Tobbe! Wiie!

Puss!

Välkommen hit ♥

Publicerad 2013-05-07 21:22:00 i Allmänt

Haft uppehåll på bloggandet nu. Bloggade innan på nattstad, helt okej faktiskt.. Men började sakna bloggandet så jag tänkte jag gör ett nytt försök! Inte varit så aktiv på mina andra bloggar jag har haft, men ska verkligen försöka nu! Ska snart sova, är hur trött som helst.. Imon är det en ny dag på prao'n! Nu kör vi sista dagen denna veckan! Bloggar senare.. kanske. Om jag inte är allt för upptagen med att snacka med min fina älskling..Btw, jag ska försöka fixa iordning bloggen imon.. och skriva lite mer om mig själv!

Om

Min profilbild

Beckiiis

Jag är en tjej på 15 år och bor i en liten håla som heter Bollebygd, det ligger mellan Göteborg och Borås, jag är ifrån Varberg. I min blogg kommer jag att skriva allt mellan himmel och jord.. Hoppas du stannar! Kram <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela